Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Bij het gebruiken van onze site accepteer je de voorwaarden.

Vacature (Fulltime)

Controller

Soliciteer
Soliciteer

Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de financiën van Chainn en vind je het uitdagend om in een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf te werken aan een betrouwbaar verhaal achter de cijfers en het bepalen van risico’s? Als je dan ook nog ervaring hebt in de groente- en fruitsector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als controller ben je een belangrijk lid van ons team en sparringpartner van de directie. Je zorgt voor analyses en inzicht. Vanuit je expertise help je de directie en de teamcaptains aan de juiste sturingsinformatie. Jij daagt de directie en de andere teams uit om op basis van betrouwbare cijfers de juiste beslissingen te nemen.

Wie zijn wij?

Bij Chainn zijn we gepassioneerd over ons vakgebied. We volgen marktontwikkelingen op de voet en spelen hierop in. Deze gedrevenheid leidt tot diepgaande kennis en hoge kwaliteit. Onze passie beperkt zich niet tot ons vak maar strekt zich ook uit tot onze klanten en leveranciers. Dagelijks zetten we onze kennis en ervaring voor hen in. Door open samenwerking en transparantie verbinden we beide partijen efficiënt, wat leidt tot win-winsituaties voor iedereen. Ons doel: een eerlijke en transparante keten voor alle betrokkenen.

Jouw functie

Als controller heb je een grote mate van vrijheid bij het invullen van je functie en wordt er verwacht dat jij het team op sleeptouw neemt en coacht, zodat het functioneert zoals jij denkt dat een goed team moet functioneren.

Jij zorgt ervoor dat de financiële vastlegging en rapportages op tijd en accuraat wordt gedaan net als de maandelijkse managementrapportages en de diverse aangiftes. Voor banken en accountant ben jij het eerste aanspreekpunt.

Wat zoeken wij?

Onze ideale nieuwe collega heeft een afgeronde wo of bacheloropleiding in een administratief/financieel vakgebied en minimaal vijf jaar ervaring in de AGF- of bloemen- en plantensector. Je bent kritisch, accuraat, adviserend, onderzoekend en oplossingsgericht. Je geniet van het oplossen van puzzels en het verbeteren van processen. Je kunt uitstekend communiceren op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels. Het helpt enorm als je met PowerBi overweg kunt.

Waarom werken bij Chainn?

Bij Chainn vind je een leuke, verantwoorde, gezonde en groeiende werkomgeving. Je krijgt leuke collega’s en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je werkt in een dynamische omgeving waar het nooit saai is, maar waar we wel naar een doel op lange termijn toe werken. Je vind een goede beloning, balans tussen werk en privé belangrijk maar zeker ook een plezierige, vrije werksfeer en een ruime verantwoordelijkheid.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €4.554,00 - €7.495,00 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Bedrijfsfeesten
Budget voor professionele ontwikkeling
Gezondheidsprogramma
Lunchkorting
Mogelijkheid tot promotie
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Telefoon van de zaak
Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

Bonusregeling
Vakantiegeld

Ervaring:

Financiën: 5 jaar (Vereist)
AGF: 5 jaar (Vereist)
Werklocatie: Fysiek

Interesse?