Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Bij het gebruiken van onze site accepteer je de voorwaarden.

Vacature (Fulltime / Parttime)

Senior Medewerker Administratie

Soliciteer
Soliciteer

Lijkt het je leuk om ons bedrijf administratief te ontzorgen, samen met je financiële team? Vind je het uitdagend om in een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf te werken aan betrouwbare cijfers en een degelijke administratie? Heb je ervaring met administratie in de groente- en fruitsector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als administrateur ben je een belangrijk lid van ons team. Op de financiële afdeling werk je samen met je collega’s aan de administratie en optimaliseer je het financiële proces binnen Chainn. Je ondersteunt je commerciële collega’s bij het verbeteren van hun administratieve taken en zorgt ervoor dat de businesscontroller en de directie tijdig over de juiste cijfers beschikken.

Wie zijn wij?

Bij Chainn zijn we gepassioneerd over ons vakgebied. We volgen marktontwikkelingen op de voet en spelen hierop in. Deze gedrevenheid leidt tot diepgaande kennis en hoge kwaliteit. Onze passie beperkt zich niet tot ons vak maar strekt zich ook uit tot onze klanten en leveranciers. Dagelijks zetten we onze kennis en ervaring voor hen in. Door open samenwerking en transparantie verbinden we beide partijen efficiënt, wat leidt tot win-winsituaties voor iedereen. Ons doel: een eerlijke en transparante keten voor alle betrokkenen.

Jouw functie

Als administrateur zorg jij voor een correcte en zorgvuldige boekhouding. Je beheert en verwerkt facturen, betaalt openstaande rekeningen en houdt transacties bij met ons ERP-pakket (Microsoft Dynamics 365 Business Central). Je deelt je kennis met junior collega’s en samen met de businesscontroller bied je het management inzicht in de financiële positie van Chainn.

Een dag in jouw functie

Je start je dag met koffie of thee en een praatje met een collega. Daarna buig je je over vragen en e-mails, verwerk je goedgekeurde facturen en controleer je betalingen. Aan het eind van de maand en het kwartaal doe je de BTW- en ICP-aangiftes en de aangifte voor de kredietverzekeraar. Rond 12:00 uur verzorg je samen met een collega de lunch, bijvoorbeeld een Poké Bowl. Na een lunchwandeling of tafeltennis onderzoek je foutieve boekingen, adviseer je een commerciële collega en overleg je met de businesscontroller over de maandrapportage.

Wat zoeken wij?

Onze ideale nieuwe collega heeft een afgeronde bacheloropleiding in een administratief/financieel vakgebied en minimaal drie jaar ervaring in de AGF- of bloemen- en plantensector. Je bent flexibel, accuraat, adviserend, onderzoekend en oplossingsgericht. Je geniet van het oplossen van puzzels en het verbeteren van processen. Je kunt uitstekend communiceren op verschillende niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Waarom werken bij Chainn?

Bij Chainn vind je een leuke, verantwoorde, gezonde en groeiende werkomgeving. Je krijgt leuke collega’s en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je werkt in een dynamische omgeving waar het nooit saai is, maar waar we wel naar een doel op lange termijn toe werken. Je vindt een goede beloning, balans tussen werk en privé belangrijk maar zeker ook een plezierige, vrije werksfeer en een ruime verantwoordelijkheid.

Interesse?